• darkblurbg
    De Praktijk

De tandprothetische praktijk Liefers is gevestigd aan de Alteveerstraat 18 in Hoogeveen. Onze praktijk is gericht op persoonlijke zorg. Uw persoonlijke wensen, esthetiek en functionaliteit staan hier centraal. Ook kunt u bij ons terecht voor kunstgebit reparaties in onze eigen praktijk.

Even voorstellen

Tom Liefers is een ervaren tandprotheticus die al 23 jaar werkzaam is in het vak tandtechniek, waarvan 12 jaar aan de stoel om te behandelen. Na jarenlang tandtechnicus te zijn geweest, is hij in 2016 afgestudeerd als tandprotheticus, waarna hij twee jaar lang zelf op zaterdag heeft lesgegeven aan de HU opleiding Tandprothetiek. ,,Passie voor het vak en goede service en kwaliteit staan bij mij boven aan het lijstje”, vertelt Tom.

Geschiedenis

Bandell Tand-Art, een begrip onder de prothesedragers in Hoogeveen, is na 66 jaar verkocht aan Tom Liefers. Het bedrijf is voortgezet onder de naam Tandprothetische Praktijk Liefers.

De oude eigenaar, Johan Bandell had aan de Alteveerstraat 18 een tandtechnisch laboratorium waar patiënten voor alle vervangingen van een tandprothese terecht konden. De geschiedenis ervan gaat terug naar 1954, toen de vader van Johan Bandell het bedrijf begon. In 1975 nam zoon Johan alles over. Na maar liefst 55 jaar in de zaak gewerkt te hebben, vond hij in 2020 dat de tijd rijp was om te stoppen. De laatste jaren was Johan al op zoek naar een geschikte overnamekandidaat, die hij in Tom Liefers heeft gevonden.